Open avond Maasloge

Mannen met een open oog en een luisterend oor, zoekend naar verdieping in een broederlijke sfeer, worden van harte uitgenodigd om kennis te komen maken met de Rotterdamse Maasloge, onderdeel van de Independent Order of Odd Fellows (I.O.O.F.).

De Maasloge in Rotterdam zet daarvoor op dinsdagavond 9 april 2019 haar deuren open. Wij houden dan een open zitting, die u, als belangstellende, kunt bijwonen. Tijdens deze zitting kunt u zien en horen hoe aan symboliek, traditie, bezinning en verdieping middels woord, handelingen en muziek vorm en inhoud wordt gegeven. Na afloop kunt u met de leden nader kennismaken en uw vragen stellen.

De toegang is gratis.

Het programma ziet er als volgt uit :

20.00 – inloop

20.30 – open zitting

21.15 – nazitting (gelegenheid tot het stellen van vragen)

22.00 – afsluiting