Maasloge opent deuren voor belangstellenden

De Odd Fellows willen belangstellenden graag de gelegenheid geven om nader kennis te maken met hun loge. De mannenloge organiseert daarom een open avond in de ‘Maasloge’ aan de Van Vollenhovenstraat 35 in Rotterdam.

Mannen met een open oog en een luisterend oor en die op zoek zijn naar broederschap en verdieping worden van harte uitgenodigd kennis te maken met onze loge. Daarom zetten wij, Odd Fellows Rotterdam, de deuren wagenwijd voor u open.

Wij doen dit op dinsdag 10 april 2018.

Allereerst kunt u een zitting in onze tempel bijwonen. Zo krijgt u een goed beeld van onze ceremoni├źle bijeenkomsten en ziet en hoort u hoe symboliek, traditie, bezinning en verdieping zijn plaats krijgen. Daarna is er de nazitting waarin er ruimte is voor nadere kennismaking en het stellen van vragen.

Het programma ziet er als volgt uit:

20.00 uur: inloop
20.30 uur: zitting in de tempel
21.15 uur: nazitting
22.00 uur: afsluiting

U kunt zich vooraf aanmelden via de contactgegevens die u vindt op deze site.